У Львові за порушення карантину закрили кілька закладів

Середа, 14 квітня 2021, 14:06
Вчора, 13 квітня, міська комісія з питань ТЕБ і НС прийняла рішення щодо закриття низки закладів, зокрема нічних клубів, за результатами роботи моніторингових груп. Про це на брифінгу повідомив перший заступник міського голови Львова Андрій Москаленко.
У Львові за порушення карантину закрили кілька закладів

«Сьогодні на комісії ТЕБ і НС було прийняте рішення за результатами моніторингу діяльності суб’єктів підприємницької діяльності, зокрема нічних клубів, і їх роботи у суботу і неділю. Досить активно працювали моніторингові групи та поліція, достатньо було складено різних протоколів. Також ми маємо звернути увагу, що справді багато закладів були зачиненими, вони дійсно дотримувались протоколів та обмежень. Але, на жаль, у той момент, коли дехто виконує, багато хто дотримується того, уникає зайвих соціальних контактів, ми зараз спостерігаємо, що ряд об’єктів не виконують ті правила, а грубо порушують карантин.

Сьогодні по тих закладах було прийняте рішення на комісії призупинити їхню господарську діяльність. Йдеться про заклади, які додались до списку тих нічних клубів, які були закриті раніше, зокрема: 

  • кальян-бар «ДИРА» (на площі Петрушевича,5), 
  • кафе «Cat Cafe» (на площі Генерала Григоренка, 1), 
  • кафе «143 LOUNGE LVIV» (вул. Дорошенка, 7), 
  • паб «Залізна шапка» (вул. Театральна, 23), 
  • ресторан-клуб «ART-HALL» (проїзд Крива Липа, 6).

Також сьогодні одним із пунктів у рішенні комісії було прописане офіційне попередження для закладу ТзОВ «Ресторан Бачевських», зважаючи на ту фотофіксацію, яку ми виявили. Але, оскільки протоколу не було, сьогодні було зафіксоване лише попередження», - зазначив перший заступник міського голови Андрій Москаленко.

Нагадаємо, 1 квітня міська комісія з питань ТЕБ та НС прийняла рішення про закриття 20 нічних клубів та заборону продажу напоїв на розлив у закладах громадського харчування, що працюють на виніс.

«Коли сьогодні переповнені реанімації та заклади громадського харчування обмежують свою діяльність, працюють лише на виніс, то такі прикрі випадки – речі, на які треба реагувати кардинально і приймати рішення щодо призупинення господарської діяльності таких закладів», - додав Андрій Москаленко.

comments powered by HyperComments