У Львові на території старого трамвайного депо функціонує незаконна платна парковка

Середа, 7 квітня 2021, 17:30
На території, яка належить ЛКП «Львівелектротранс» за 50 гривень на добу можна залишити своє авто на добу – стверджує львів’янин Роман Піняжко
У Львові на території старого трамвайного депо функціонує незаконна платна парковка

Дописувач Роман Піняжко у своєму пості в фейсбук-спільноті «Варта 1» стверджує, що на території трамвайної ремізи на вулиці Сахарова (найстарше трамвайне депо Львова – ред.) функціонує нелегальна платна парковка, на якій за 50 гривень на добу можна залишити своє авто.

«… Стихійна парковка навпроти управління електротрансу! Скромний дідусь в будці охоронець! Не хочу щоб він мав проблем! Але за домовленістю і біля 50 грн на добу, парковка машин ! Супер! Але ніяких квитанцій і чеків ніхто не видає! Питання, на ніч збирається коло 30 машин, сума не велика, але кому гроші за паркування ідуть панове!? В чию кишеню?», – написав пан Роман і додав світлини території старого трамвайного депо, на яких видно службовий спецавтомобіль КрАЗ, який належить ЛКП «Львівелектротранс» та приватні легкові автомобілі. Не виключено, що легкові автомобілі належать працівникам самого ЛКП «Львівелектротранс».

comments powered by HyperComments