У Садового вирішили закрити у Львові один «Епіцентр» і один «Макдональдс»

Вівторок, 30 березня 2021, 14:05
Таке рішення сьогодні прийняла міська комісія з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій

У Львові через порушення карантинних обмежень Львівська міська комісія з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуація за окремим поданням поліції вирішила призупинити роботу низки закладів, включно із одним із гіпермаркетів «Епіцентр» та рестораном «Макдональдс» у центрі Львова. Про це міський голова Львова Андрій Садовий повідомив на своїй сторінці в соціальній мережі «Фейсбук».

За окремим поданням поліції через порушення карантинних обмежень комісія з надзвичайних ситуацій призупиняє роботу:

- «Епіцентр», вул. Б.Хмельницького, 188;

- «Єва», просп. Чорновола, 1;

- «МакДональдз», просп. Шевченка, 7;

- «Братиська», вул. Січових Стрільців, 3;

- «Гребуче Ябко», вул. Староєврейська, 20;

- «Йокі», вул. Гнатюка, 12а;

- «Малевич», просп. Чорновола, 2.

Додамо, що у коментарях до посту Андрія Садового львів’яни зазначають, що низка закладів у Львові порушує карантинні обмеження. Зокрема, повідомляється про роботу тренажерного залу «Спартак» на вулиці Кульпарківській у ЖК «Парус».

«Там ніхто навіть не ховається. Через мансардні вікна проглядався натовп, жодного вільного тренажера, і черги до самих тренажерів. Про масковий режим взагалі мовчу. Карантин повинен бути однаковий для всіх, а не робити винятки. Інакше змісту в карантинних обмеженнях не бачу», – повідомив коментатор.

Також Андрію Садовому нагадали про роботу ковзанки в ТРЦ «Південний»

«Прошу сказати, чому весь цей час продовжує працювати розважальна ковзанка на ринку «Південний»? Закрите не вентильоване приміщення з постійним конденсатом! Це навіть не спортивний об’єкт. Хто в міськраді кришує це неподобство? Дякую, чекаю пояснення», – поцікавилися у міського голови.
 

comments powered by HyperComments