Керівники лікарень просять Садового і Козицького продовжити карантин і посилити контроль за дотриманням обмежень

Понеділок, 29 березня 2021, 17:14
Відповідне звернення підписали керівник комунальних закладів охорони здоров’я міста Львова – зокрема Клінічної лікарні швидкої медичної допомоги міста Львова та 5-ої та 8-ої міських клінічних лікарень
Керівники лікарень просять Садового і Козицького продовжити карантин і посилити контроль за дотриманням обмежень

Незважаючи на те, що у місті Львові та у Львівській області офіційно запроваджено посилені карантинні заходи, захворюваність на COVID-19 не зменшується, а навпаки зростає. Як повідомили у прес-службі Львівської міськради лікарі комунальних лікувальних закладів міста Львова, зокрема Клінічної лікарні швидкої медичної допомоги міста Львова, 5-ої та 8-ої міських клінічних лікарень звернулися до міського голови Львова Андрія Садового та голови Львівської обласної державної адміністрації Максима Козицького із проханням продовжити карантин і посилити заходи контролю за дотриманням карантинних обмежень. Звернення підписали керівники згаданих закладів охорони здоров'я.

У зверненні йдеться, що карантинні заходи мають бути продовжені до кінця квітня. Свою позицію лікарі комунальних лікарень пояснюють тим, що зьбільшилася кількість пацієнтів, зокрема із важким перебігом COVID-19, які потребують госпіталізації у медичні заклади.

Зазначимо, що завтра в мерії планують провести засідання міської комісії з техногенно-економічної безпеки і надзвичайних ситуацій і на цьому засіданні розглянути посилення карантину у Львові, зокрема йтиметься про закриття дитячих садочків та призупинення роботи громадського транспорту.

comments powered by HyperComments