У Львові на наступному тижні можуть закрити на карантин дитячі садочки

П'ятниця, 26 березня 2021, 16:02
Питання роботи дитячих садочків міський штаб протидії коронавірусу буде розглядати у понеділок 29 березня 2021 року
У Львові на наступному тижні можуть закрити на карантин дитячі садочки

У понеділок, 29 березня 2021 року міський штаб із протидії коронавірусу розглядатиме питання роботи дитячих садочків у місті. За словами міського голови Львова Андрія Садового, ситуація із захворюваністю на коронавірус у Львові складна і має тенденцію до погіршення впродовж наступних кількох тижнів, отож може виникнути потреба у запровадженні додаткових карантинних обмежень. Про це повідомила прес-служба Львівської міськради.

«Прогнозуємо, що наступні 2 тижні буде зростання статистики (захворюваності на коронавірусну інфекцію – ред.). Можливо, доведеться вводити нові карантинні обмеження.

Польща, скажімо, повністю припинила роботу дитячих садочків. Ми це рішення будемо обговорювати на штабі вже в понеділок. Ситуація наразі йде вверх. Я переконаний, що наші обмеження мали б дати свій результат. Але ви самі бачите – цей штам набагато сильніший. Тому наше завдання – щоб усі хворі, які поступають, були госпіталізовані та мали якісне медичне лікування і догляд», – зазначив Андрій Садовий.

Зазначимо, що від четверга, 25 березня 2021 року Львів та Львівська область перебувають у «червоній» карантинній зоні. Отож, у місті заборонено роботу непродовольчих ринків, закладів харчування (окрім онлайн-замовлення і роботи «на виніс»), торгівельно-розважальних центрів, розважальних закладів та нічних клубів, а також – будь-які масові заходи на території міста. Школярі навчаються дистанційно.

comments powered by HyperComments