Нацкорпус під Львовом заблокував транспорт компанії Медведчука та Козака

Середа, 24 березня 2021, 12:35
Сьогодні активісти Національного Корпусу напали на вантажівку компанії спонсорів тероризму Козака і Медведчука на Львівщині.
Нацкорпус під Львовом заблокував транспорт компанії Медведчука та Козака

На виїзді із села Галичани, поблизу Городка, націоналісти зупинили та оточили транспорт підприємства "Керамбуд" - однієї з найбільших структур бізнес-імперії колаборантів. Активісти демонстративно обклеїли вантажівку листівками та провели виховну бесіду з водієм. 

Перехоплення вантажівки підприємства колаборантів - це вже шоста за рахунком акція Національного Корпусу Львівщини в рамках кампанії проти спонсорів тероризму Медведчука і Козака "Геть московських козачків!".

Детальніше про кампанію проти колаборантів: 
https://telegra.ph/Zupinimo-kolaborant%D1%96v-03-23

Сьогодні націоналісти відправили чітке повідомлення владі й колаборантам. 
Оскільки державні органи залишаються глухими до вимог активістів, вони переходять до рішучіших кроків для перешкоджання збагаченню колаборантів. 

Вимоги до центральної влади прості: 
1.Посилення і розширення санкцій РНБО проти бізнесу Козака та Медведчука для повного припинення економічної діяльності спонсорів тероризму в Україні. 
2. Проведення ретельного розслідування обставин набуття Тарасом Козаком і його партнером Віктором Медведчуком бізнес-імперії. Вбачаємо в збагаченні одіозних політиканів очевидну корупційну складову. 
3. Заборона усієї антиукраїнської «ОПЗЖ» за послідовну антидержавну позицію. 
4. Ухвалення законопроекту проти колаборантів № 5144.

Кампанія проти колаборантів триватиме до виконання усіх вимог. Якщо влада продовжуватиме ігнорувати проблему бізнесу спонсорів тероризму, подальші акції будуть значно радикальнішими.

Відео: https://t.me/spollloh/615

comments powered by HyperComments