Із середи 24 березня у Львові закривають на реконструкцію ділянку вулиці Степана Бандери від вулиці Городоцької до вулиці Героїв УПА

Субота, 20 березня 2021, 11:02
Відкритим для руху транспорту залишиться лише ділянка вулиці Степана Бандери від вулиці Героїв УПА до вулиці Антоновича
Із середи 24 березня у Львові закривають на реконструкцію ділянку вулиці Степана Бандери від вулиці Городоцької до вулиці Героїв УПА

Із середи, 24 березня 2021 року у Львові розпочинаються роботи із реконструкції ділянки вулиці Степана Бандери від вулиці Городоцької до вулиці Героїв УПА, паралельно роботи із реконструкції триватимуть також на ділянці від вулиці Генерала Чупринки до вулиці Антоновича, таким чином для проїзду буде відкрита лише ділянка від вулиці Героїв УПА до вулиці Антоновича. Про це повідомив заступник директора Департаменту житлового господарства та інфраструктури Львівської міськради Андрій Білий, пише прес-служба Львівської міськради.

«Зараз реконструкція вул. С. Бандери відбувається на відрізку від вул. Чупринки до вул. Антоновича. З середи, 24 березня, підрядник розпочне роботи на другому відрізку – від вул. Городоцька до вул. Героїв УПА. Відповідно цю ділянку також перекриють для руху транспорту. Відкритим для проїзду залишиться перехрестя вул. С. Бандери і Героїв УПА.

Тож нам залишиться ще взяти в роботу відрізок від вул. Антоновича до вул. Героїв УПА. Передбачаємо, що роботи тут розпочнуться влітку», – розповів Андрій Білий.

Зазначається, що загальна кошторисна вартість реконструкції вулиці Степана Бандери у Львові становить 209 499 990 грн. Довжина ділянки, що підлягає реконструкції – 1,05 кілометрів. Замовником реконструкції виступає ЛКП «Львівавтодор», підрядник – турецька компанія «Онур Конструкціон Інтернешнл». Проектно-кошторисна документація на реконструкції вулиці Степана Бандери розроблена ТзОВ «ТрамДорПроект» на замовлення ЛКП «Львівавтодор» у 2020 році.

На даний момент вулицею Степана Бандери курсують трамваї маршруту № 9 «Головний вокзал – вулиця Замарстинівська». Крім того, ділянку, яку закривають на реконструкцію, перетинають тролейбусні маршрути № 27 і 32, які курсують до станції Скнилів та вулиці Суботівської. Про те, як зміняться трамвайний і тролейбусний маршрути внаслідок закриття на реконструкцію ділянки вулиці Степана Бандери Андрій Білий не повідомив.

 

comments powered by HyperComments