У Львові вантажівка доставки блокувала рух трамваїв

П'ятниця, 19 березня 2021, 17:10
Інцидент стався в самому центрі міста Львова – на вулиці Дорошенка, автомобіль-порушник сфотографував адвокат Олег Леонтьєв
У Львові вантажівка доставки блокувала рух трамваїв

У Львові сьогодні вантажівка доставки товару на вулиці Дорошенка зупинилася прямо на трамвайних коліях заблокувавши таким чином не тільки рух трамваїв, але і усього громадського транспорту. Світлини із місця події розмістив у фейсбук-спільноті «Варта 1» адвокат Олег Леонтьєв.

«Чи не на часі прийняти рішення та контролювати його виконання щодо доставки краму в магазини у час, коли немає активного руху транспорту, щоб не створювати затори?

Сьогодні, вул.Дорошенка – хай весь світ почекає, бо він включив аварійку!», – підписав пан Олег світлини. Він підняв дійсно доречне питання, адже автомобілі доставки товарів до магазинів під час вивантаження вдень часто перешкоджають переміщенню транспорту та пішоходів, отож в більшості цивілізованих країн постачання товарів у магазини, які не мають спеціальних майданчиків, відбувається у вечірній і нічний час.

Пан Олег Леонтьєв зауважив, що водій автомобіля доставки порушив пункт 11.9 чинних Правил дорожнього руху, яким «забороняється виїжджати на трамвайну колію зустрічного напрямку».

comments powered by HyperComments