У Садового деталізували рішення, щодо роботи закладів торгівлі під час локдауну у Львові

П'ятниця, 19 березня 2021, 14:08
Рішення, які стосуються роботи закладів торгівлі у час посилення карантину прийняли на засіданні міського штабу із протидії коронавірусу
У Садового деталізували рішення, щодо роботи закладів торгівлі під час локдауну у Львові

Сьогодні міський штаб із протидії коронавірусу прийняв рішення про посилення контролю за дотриманням маскового режиму в громадському транспорті та деталізував рішення про те, як мають працювати заклади торгівлі під час локдауну. Про це повідомили у прес-службі Львівської міськради.

«На штабі ми проговорили два ключові питання.

В першу чергу, ми звернули увагу на те, що відсьогодні буде посилена увага за громадським транспортом. Люди повинні дотримуватись маскового режиму. Сьогодні вранці були зафіксовані різні випадки, тому будемо посилювати контроль.

Також ми вирішили уточнити деякі деталі, про які запитують підприємці щодо їх діяльності. Як і раніше передбачалося, продуктова група товарів, побутова хімія, аптеки, ветмагазини та продаж квітів працюють згідно з встановленими карантинними обмеженнями. Якщо ж говорити про промислову групу, то вона працює лише або на виніс, або на доставку. Це стосується всіх типів інституцій, які займаються відповідною діяльністю», – розповів Андрій Москаленко, перший заступник міського голови Львова.

Відповідні рішення штабу опісля затвердила міська комісія із питань ТЕБ та НС. Ці рішення відображені у інфографіці та у протоколі комісії.

comments powered by HyperComments