Керівник «Львівелектротрансу» розповів про те, як під час посиленого карантину будуть працювати трамваї і тролейбуси

П'ятниця, 19 березня 2021, 13:18
На території Львівської МТГ із ініціативи міської влади із 19 по 28 березня запроваджено посилений карантин (локдаун), проте без зупинки роботи громадського транспорту
Керівник «Львівелектротрансу» розповів про те, як під час посиленого карантину будуть працювати трамваї і тролейбуси

Як розповіла речниця ЛКП «Львівелектротранс» Ольга Мельник, під час посиленого карантину на території Львівської МТГ, який діятиме із 19 по 28 березня 2021 року, електротранспорт міста працюватиме у звичайному режимі, проте пасажирів просять суворо дотримуватися карантинних заходів під час проїзду, зокрема і купувати квитки через електронні сервіси. Про це пише прес-служба ЛМР.

«Найперше, для зменшення ризику поширення вірусу пасажири повинні користуватися засобами індивідуального захисту – обов’язково бути в масці, що прикриває ніс та рот, коли заходять у трамвай чи тролейбус, дотримуватися дистанції та намагатися завчасно придбати квиток.

Заохочуємо користуватися будь-якими доступними безконтактними, електронними способами оплати за проїзд. Зокрема, на сайті, через QR-код і «Приват 24», SMS, Bluetooth та додаток EasyWallet тощо. Або ж завчасно купувати квитки на зупинках у пунктах продажу та терміналах самообслуговування, аби не наражати водія на небезпеку та не відволікати його увагу під час руху. Пам’ятайте, що дотримання заходів безпеки – рятує життя кожного з нас!

Натомість наші працівники, зі свого боку, постійно здійснюють протирання дезінфікуючою речовиною усіх поручнів і крісел у трамваях і тролейбусах впродовж дня, коли транспорт заїжджає на плановий огляд у депо. А вже з 20.00 год вечора і до 05.00 год відбувається миття салонів та їх дезінфекція. Салони щоденно обробляються біохлором та антихлором для підтримки санітарного стану електротранспорту.

Також у всіх салонах електротранспорту розміщені антисептики», – повідомив директор ЛКП «Львівелектротранс» Андрій Свищо.

Зазначимо, що відповідно до карантинних обмежень, які актуальні для «помаранчевої» зони, громадський транспорт може перевозити в салоні таку кількість пасажирів, яка відповідає кількості місць для сидіння. В той же час, львів’яни скаржаться на те, що ця вимога постійно ігнорується не тільки у приватному, але і у комунальному громадському транспорті, що, в свою чергу, сприяє поширенню коронавірусу.

comments powered by HyperComments