Мешканка Львова жаліється на стан вулиці Котка

Четвер, 18 березня 2021, 14:00
За словами мешканки Юлії Матковської, на вулиці Котка постійно стоять великі калюжі
Мешканка Львова жаліється на стан вулиці Котка

У фейсбук-спільноті «Варта 1» мешканка Львова Юлія Матковська поскаржилася на стан дорожнього покриття на вулиці Котка.

«Вночі Igor Zinkevych  на своїй сторінці у ФБ виставив пост про те, що прорвало трубку на вул.Шумського і скільки там води.

Ми живемо поруч на вул.Котка і ось так води є майже завжди, і без прорваної трубки, після цієі зими там взагалі дороги не стало.

Всі ці роки ми писали листи та і чоловіка мама ходила в міську раду, щоб виправили ситуацію з дорогою, але все було марно. Тільки ось під час  виборів всі зашевелились і рух було почато.

Скоро травень, ще осінню пообіцяли відремонтувати дорогу, звичайно ж не без фінансової допомоги жителів вулиці. Тому, ми чекаємо і дуже сподіваємось, що це були не пусті обіцянки як завжди, і цим постом хочу нагадати, бо я впевнена, що всіх їх читають на гарячій лінії міста, що варто зробити цю вулицю, поки не сталось біди і від такої кількості води не поосідали будинки та земля.

Бо потім ремонт всього обійдеться значно дорожче аніж зараз. І мені дуже прикро, що в кожного із нас є такі вулиці і такі  дороги, і думаю ви розумієте скільки дискомфорту це приносить. Особливо, коли через нашу вулицю проїжджає кілька сотень машин вдень. І ти постійно чуєш «бах-бух» і мати водіїв.

Всім добра», – написала пані Юлія і виклала фото і відео вулиці.
 

comments powered by HyperComments