У Львові на час посилення карантину громадський транспорт не зупинятиметься

Середа, 17 березня 2021, 17:02
Про це повідомила заступниця міського голови Львова з питань житлово-комунального господарства Ірина Маруняк
У Львові на час посилення карантину громадський транспорт не зупинятиметься

Як уже повідомляла «Справжня Варта», із 19 по 28 березня 2021 року у Львові діятиме посилений карантин – таке рішення було прийняте на рівні міста через зростання захворюваності населення міста на COVID-19. Як повідомила заступниця міського голови Львова з питань житлового господарства Ірина Маруняк, на час посиленого карантину у Львові буде працювати громадський транспорт, але із дотриманням карантинних вимог.

«У час посилення карантину на території Львівської МТГ – з 19 до 28 березня, громадський транспорт продовжить працювати. На міській комісії ТЕБ і НС рішення про заборону курсування транспорту не приймали. Всі розуміють, що треба довозити медиків на роботу, працівників наших стратегічних підприємств, та інших устав, які будуть працювати.

Тому, закликаємо мешканців дотримуватися правил карантину, без маски не заходити у транспорт, та, за можливості, обмежити поїздки у транспорті, і без нагальної потреби ним не користуватися», – повідомила Ірина Маруняк.

Зазначимо, що на урядовому рівні прийнято карантинні обмеження, які передбачають, що у громадському транспорті має перевозитися не більше пасажирів, а ніж кількість місць для сидіння. Під час зимового локдауну в Україні у Львові ця вимога часто порушувалася.

comments powered by HyperComments