У Львові знову курсуватиме автобусний маршрут № 57, який поєднує Знесіння та онкологічну лікарню

П'ятниця, 12 березня 2021, 16:31
Курсування автобусів на маршруті № 57 припинилося 19 березня 2020 року у зв’язку із запровадженням «коронавірусного» карантину і так і не відновлювалося. Маршрут обслуговує комунальний перевізник – Львівське комунальне АТП № 1
У Львові знову курсуватиме автобусний маршрут № 57, який поєднує Знесіння та онкологічну лікарню

Сьогодні, 12 березня 2021 року виконавчий комітет Львівської міськради прийняв рішення про укладання тимчасових договорів на обслуговування автобусних маршрутів № 36а, 55, 56 і 57 із комунальним перевізником – Львівським комунальним АТП № 1. Про це повідомили у прес-службі Львівської міськради.

«Пропонуємо укласти з 12 березня 2021 року тимчасові договори з ЛК АТП № 1 на автобусні маршрути № 55, 56 на строк 3 місяці або до моменту укладення договорів з переможцями конкурсу з визначення автомобільного перевізника на вказаних міських автобусних маршрутах загального користування.

А також укласти з 21 березня 2021 року тимчасові договори з ЛК АТП № 1 на автобусні маршрути № 36А, 57. Також терміном на 3 місяці або до моменту укладення договорів з переможцями конкурсу з визначення автомобільного перевізника на вказаних міських автобусних маршрутах загального користування», – доповів Орест Олеськів, начальник управління транспорту ЛМР.

Зазначимо, що автобусний маршрут № 57, який поєднував Знесіння та онкологічну лікарню, перестав курсувати 19 березня 2020 року у зв’язку із запровадженням посилень «коронавірусного» карантину. В останній день роботи маршруту, за даними сайту kstat.pp.ua, на ньому працювало 2 автобуси «Атаман» А092Н6 середнього класу. Після послаблень «коронавірусного карантину» влітку 2020 року курсування маршруту № 57 не було відновлено, хоча це єдиний маршрут громадського транспорту, який курсує до онклогічної лікарні. В січня 2021 року керівник постійної депутатської транспортної комісії Ігор Зінкевич звернувся до заступниці міського голови Львова Ірини Маруняк із проханням покращити транспортне сполучення із мікрорайонами Знесіння і Кривчиці. Зокрема йшлося і про відновлення курсування автобусного маршруту № 57.

За словами Ореста Олеськіва, автобусний маршрут № 57 наразі курсуватиме за такою схемою: вул. Польова – вул. Новознесенська – вул. Механічна – вул. Хмельницького – вул. Гайдамацька – вул. Замарстинівська – пл. 700-річчя Львова – просп. Чорновола – пл. Торгова – пл. Князя Ярослава Осмомисла – вул. Гонти – пл. Данила Галицького – вул. Підвальна – вул. Винниченка – пл. Соборна – вул. Франка – вул. Зелена – вул. Шота Руставелі – вул. Стрийська – вул. Максимовича – вул. Стрийська – вул. Шота Руставелі – вул. Зелена – вул. Франка – пл. Соборна – вул. Винниченка – вул. Підвальна – пл. Данила Галицького – вул. Гонти – пл. Князя Ярослава Осмомисла – пл. Різні – просп. Чорновола – пл. 700-річчя Львова – вул. Замарстинівська – вул. Долинського – вул. Хмельницького – вул. Механічна – вул. Новознесенська – вул. Польова.
 

comments powered by HyperComments