У Львові в лютому трамваї і тролейбуси простояли 72 години через неправильне паркування

Середа, 17 лютого 2021, 17:31
Про це повідомили у службі логістики і організації руху підприємства – тут кажуть, що із початку лютого зафіксовано 106 випадків паркування, яке перешкодило роботи електротранспорту
У Львові в лютому трамваї і тролейбуси простояли 72 години через неправильне паркування

Із початку лютого 2021 року у Львові трамваї і тролейбуси простояли 72 години через 106 випадків неправильного паркування автівок. Крім того 27 годи простою електротранспорту викликані ДТП. Про це із посиланням на інформацію служби логістики і організації руху ЛКП «Львівелектротранс» повідомила його речниця Ольга Мельник, пише прес-служба Львівської міськради.

«Маємо дбати про культуру паркування та поважати всіх учасників дорожнього руху. На жаль, поки статистичні дані показують інше. Незаконні паркування досить часто є на вул. Русових, на вул. Личаківській, неподалік Винниківського ринку, на вул. Підвальній, вул. Торф’яній, вул. Нечуя-Левицького та вул. Листопадового Чину. Так, у лютому було проведено евакуацію 90 незаконно припаркованих автомобілів на коліях та інших ділянках, на яких вони заважали руху електротранспорту.

Тому вкотре звертаюся з проханням до автовласників –  не перешкоджати руху електротранспорту, надавати йому перевагу в русі та дотримуватися правил дорожнього руху», – підкреслив Андрій Свищо.

Як повідомляла «Справжня Варта», сьогодні на вулиці Широкій на Левандівці через неправильне паркування призупинився рух тролейбусів маршруту № 32.

comments powered by HyperComments