У Львові на спуску до Університету зупинилися тролейбуси

Субота, 13 лютого 2021, 13:21
Причина затримки у русі електротранспорту – неправильне паркування легкового автомобіля
У Львові на спуску до Університету зупинилися тролейбуси

У Львові на спуску до кінцевої «Університет імені Івана Франка» зупинився рух тролейбусів. Інцидент стався біля 12:10 сьогодні, 13 лютого 2021 року на вулиці Соломії Крушельницької. Про це у фейсбук-спільноті «Варта 1» повідомила користувачка Юлія Зінич.

«Кожен день таке спостерігаю на моїй вулиці. Стоять всі тролейбуси... Вул. Технічна, Каменярів, Крушельницької. Водії, думайте головою перед тим як залишати автомобіль!», – прокоментувала вона свої світлини із місця інциденту.

Зазначимо, що спуск до Університету імені Івана Франка по вулицям Устріяновича, Технічній і Соломії Крушельницької відноситься до ділянок із важкими умовами руху електротранспорту через наявність стрімких ухилів та поворотів малого радіусу. Тролейбусна лінія по цим вулицям була прокладена на початку 1970-х років, до цього тролейбуси рухалися у дві сторони по сучасній вулиці Листопадового Чину.

Депутат Львівської міськради Ігор Зінкевич, який очолює профільну «транспорту» комісію вважає, що доцільно знову повернути двосторонню тролейбусну лінію на вулицю Листопадового Чину – таким чином тролейбуси, на думку Зінкевича, швидше доїзжатимуть до кінцевої, крім того смуга руху громадського транспорту на вулиці Університетській буде попутною до руху транспорту по т.зв. «Малому транспортному кільці» про впровадження якого влада Львова говорить із 2013 року.

comments powered by HyperComments