У Львові на вулиці Кульпарківській вантажівка пошкодила контактну мережу тролейбуса

Середа, 10 лютого 2021, 20:07
Через обрив контактної мережі призупинився рух трьох тролейбусних маршрутів - № 22, 29 і 30
У Львові на вулиці Кульпарківській вантажівка пошкодила контактну мережу тролейбуса

У ЛКП «Львівелектротранс» повідомляють, що сьогодні ввечері на вулиці Кульпарківській у Львові вантажівка із великогабаритним вантажем обірвала контактну мережу тролейбуса. Це призвело до призупинення роботи тролейбусних маршрутів № 22, 29 і 30. Про це повідомила прес-служба Львівської міськради.

На місце події станом на 19:05 прибули поліція і служба охорони «Львівелектротрансу». Аварійні бригади служби енергогосподарства підприємства працюють над відновленням тролейбусної мережі.

Як повідомила пізніше речниця ЛКП «Львівелектротранс» Ольга Мельник, обрив контактної мережі стався через рух по вулиці Кульпарківській трейлера, на який будівельна компанія завантажила екскаватор. Аварійно-відновлювальні роботи на вулиці Кульпарківській триватимуть орієнтовно до 21 години 10 лютого. Після цього рух тролейбусів буде відновлено за звиклими маршрутами. На час усунення пошкоджень контактної мережі тролейбуси маршруту № 22 курсуватимуть із вулиці Ряшіської до Автовокзалу, № 23 – без змін, № 29 – із Аеропорту до вулиці Ряшівської, а маршруту № 30 – від вулиці Ряшівської до Тролейбусного депо.

У ЛКП «Львівелектротранс» також нагадали, що через ремонт водогону на вулиці Івана Франка трамваї маршрутів № 3 і 8 курсують до кінцевої «Академія Мистецтв», а трамваї маршруту № 9 курсують через вулицю Городоцьку.

Фото – Ольга Мельник, ЛКП «Львівелектротранс».

comments powered by HyperComments