Львів’янам синоптики і далі обіцяють снігопади

Середа, 10 лютого 2021, 17:35
На четвер 11 лютого 2021 року у Львові оголошено штормове попередження
Львів’янам синоптики і далі обіцяють снігопади

Прогноз синоптиків на завтра, 11 лютого 2021 року невтішний для мешканців Львова – прогнозується, що по місту очікуються значні опади – вночі та вранці дощ і мокрий сніг; вдень – сніг і налипання мокрого снігу; вночі та вранці ожеледиця. Вдень – пориви північно-західного вітру 15 – 20 метрів на секунду, хутровина. В ночі 11 лютого температура повітря опуститься до 3 – 5 градусів Цельсія нижче нуля, вдень – 5 – 7 градусів Цельсія нижче нуля. На дорогах – ожеледиця, снігові замети. Такий прогноз повідомили у Львівському регіональному центрі з гідрометеорології. Відтак у Львові оголошено штормове попередження.

Зважаючи на погодні умови, комунальні служби міста продовжують працювати у посиленому режимі. Водночас мерія закликає ОСББ, управляючі компанії та мешканців прибирати сніг біля своїх будинків, а також до прибирання просять долучатись власників кафе, готелів та різних закладів і установ.

Влада Львова закликає компанії перейти на дистанційний режим роботи, поки тривають снігопади, а водіїв приватного транспорту – підвозити, за можливості, інших людей. Також у Львові обмежили в'їзд великогабаритного транспорту транзитом: наразі дозволено лише в'їзд фур, що транспортують продукцію для потреб міста. Водночас мерія просить допомагати бездомним та потребуючим людям. Зараз у місті в посиленому режимі діють два пункти обігріву – на вул. Кирилівській, 3а та на вул. Личаківській, 56.

Про усі надзвичайні випадки, які можуть трапитись через негоду, мешканців міста просять інформувати «Гарячу лінію» за номером 1580 для оперативного реагування служб.

comments powered by HyperComments