У Львівській міськраді кажуть, що на вулицях міста із снігом бореться майже сотня одиниць спецтехніки (ФОТО)

Середа, 10 лютого 2021, 09:04
Станом на ранок 10 лютого по місту працювало 97 одиниць снігоприбиральної техніки, іще 2 машини було на чергуванні
У Львівській міськраді кажуть, що на вулицях міста із снігом бореться майже сотня одиниць спецтехніки (ФОТО)

У Львівській міській раді звітують про героїчну боротьбу комунальних служб зі снігом – прес-служба ЛМР повідомляє, що станом на ранок 10 лютого 2021 року по Львову працювало загалом 97 одиниць снігоочисної техніки, іще 2 автомобіля були на чергуванні. Для посипання вулиць використали 465 кубометрів піскосуміші та 4 тонни реагентів та солі. Усі комунальні служби продовжують працювати.

«Ситуація з прибирання міста є кращою. У зв’язку з тим, що навіть падав сніг з 20.30 вечора до 06.00 ранку, то ситуація в нас є доброю. Магістралі розчищені добре, транспорт їздить нормально, сніг вивозили цілу ніч в Галицькому районі. Внутріквартальні дороги почищені не дуже добре, але вже значно краще, ніж було, тому продовжуємо їх прочищати. Також чистимо зупинки, переходи, тротуари, люди працюють. Значно більше є двірників, техніка цілу ніч працювала, зараз теж працюють трактори і люди.

Зараз завдання для районів – максимально очистити внутріквартальні дороги, і вивезти сніг з тих вулиць, де вузькі тротуари. Ми ще залучили техніку додатково від приватних підприємств — грейдера, тракторці, тому працюємо в інтенсивному режимі.

Порівнюючи з початком снігопадів, зараз двірників стало більше, система працює краще, є відповідальні люди», – прокоментувала ситуацію Ірина Маруняк, заступниця міського голови з питань житлово-комунального господарства.

Світлини – прес-служба ЛМР.

comments powered by HyperComments