До вулиці Кордуби у Львові відновлюють автобусне сполучення

Середа, 10 лютого 2021, 08:32
Між вулицею Кордуби і автовокзалом «Північний» із 22 лютого курсуватиме автобусний маршрут № 25а, пасажири якого за наявності квитка зможуть здійснити безкоштовну пересадку на автобуси маршруту № 25
До вулиці Кордуби у Львові відновлюють автобусне сполучення

У Львові від 22 лютого 2021 року курсуватиме тимчасовий автобусний маршрут № 25а, який поєднає вулицю Кордуби і автовокзал «Північний» (колишня автостанція № 2). Пасажири цього маршруту за наявності квитка зможуть пересісти на кінцевій на автобуси  маршруту № 25, трасу якого змінено через реконструкцію вулиці Богдана Хмельницького на ділянці від Промислової до Липинського. Відповідне рішення учора прийняв виконавчий комітет Львіської міськради, пише прес-служба ради.

«З метою забезпечення безперебійного надання послуг з перевезення пасажирів міськими автобусними маршрутами загального користування, пропонуємо доручити управлінню транспорту департаменту житлового господарства та інфраструктури забезпечити з 22 лютого курсування тимчасового автобусного маршруту № 25А: вул. М. Кордуби – вул. Опришківська – вул. Б. Хмельницького – вул. Промислова – вул. В. Липинського – вул. Б. Хмельницького (АС-2) та у зворотному напрямку», – доповіла Ірина Маруняк.

Вартість перевезення пасажирів становитиме 7,00 грн. з подальшою безоплатною (за наявності квитка) пересадкою пасажирів на автобусний маршрут № 25. Обслуговуватиме маршрут ТзОВ «Міра і К».

comments powered by HyperComments