У Львові через ремонти водогону в Винниках завтра будуть перебої із водопостачанням

Понеділок, 8 лютого 2021, 18:02
На деяких вулицях міста буде тимчасове припинення водопостачання чи подача води із пониженим тиском.
У Львові через ремонти водогону в Винниках завтра будуть перебої із водопостачанням

Завтра, 9 лютого 2021 року фахівці ЛМКП «Львівводоканал» будуть проводити ремонтні роботи на водомережах. Відтак, внаслідок планових робіт буде призупинено подачу води до деяких вулиць міста. Причина – це заміна аварійної ділянки водопроводу у Винниках та на вул. Лисика.

У зв’язку із ремонтом водогону буде припинено подачу води у Винники, та село Чижки. Подача води з пониженим тиском буде здійснюватися в Личаківський і Сихівський райони міста, відповідно до переліку вулиць: вул. Пасічна, Лисиницька, Китайська, Медової Печери, Соколина, Кузьми, Стешенка, Латвійська, Майорівка, Садівнича, Ярошинської, Каштанова, Глухий Кут, А. Рудаки, Шафарика, Дж. Вашингтона, Пасіки Галицькі, Довга, Пирогівка, Пимоненка, (17,19).

Стабільне водопостачання очікується 10 лютого з 6.00 год.

Після завершення ремонтних робіт буде проведена промивка вуличної водопровідної мережі. На час проведення ремонтних робіт і промивки просимо зробити необхідний запас води.

ЛМКП «Львівводоканал» сподівається на розуміння і просить вибачити за тимчасові незручності, пов’язані з виконанням аварійно-відновлювальних робіт.

comments powered by HyperComments