У Львові на реконструйованій площі Двірцевій на трамвайних коліях утворюються калюжі

Середа, 3 лютого 2021, 08:21
Не дивлячись на наявність поруч дощоприймачів, вода від танення снігу вперто не хоче у них стікати
У Львові на реконструйованій площі Двірцевій на трамвайних коліях утворюються калюжі

Львівські чиновники дуже часто виставляють проект реконструкції площі Двірцевої перед головним залізничним вокзалом, як зразок досконалості. В той же час, насправді, реконструкція має чимало дрібних і значніших дефектів. Зокрема дописувач Ігор Грінечко розмістив у спільноті «Львів без корків» фото калюж, які утворилися від танення снігу на пішохідному переході через трамвайні колії. І це не дивлячись на те, що поруч є два дощоприймачі.

«Двірцева, чітко на переході заінстальована калюжа. Дві решітки і все мимо», – коментує свої світлини пан Ігор.

Водовідведення – не єдина проблема реконструкції площі Двірцевої. На початку січня львів’янка Мар’яна Куц опублікувала на своїй сторінці в «Фейсбуку» критичний пост, щодо якості укладання тротуарної плитки на площі Двірцевій.

«Вчора занесло мене на Двірцеву. Поробили роз'їзди,  влаштували зупинки та  зони громадського простору... В таку погоду вона не вражає. Але це ще нічого, гірше те,  що пішохідні площадки укладені  неякісно: десь просідання,  десь вже тріщини (як на світлині),  десь бруківка надщерблена,  десь плитки не сходяться... І то я ще всюди не ходила і не придиралась... Чого то не зробити раз і нормально», – написала Мар’яна Куц.

Зазначимо, що замовником проектування реконструкції і самої реконструкції площі Двірцевої у Львові є ЛКП «Львівавтодор», проектування реконструкції здійснено ЛКП «Інститут просторового розвитку», а підрядником за результатами тендеру стала турецька компанія «Онур».,

comments powered by HyperComments