У Львові формують мобільні бригади для першого етапу вакцинації від COVID-19

Понеділок, 1 лютого 2021, 19:05
У Міністерстві охорони здоров’я України запевняють, що перші партії «антиковідних» вакцин надійдуть в Україну вже в середині лютого
У Львові формують мобільні бригади для першого етапу вакцинації від COVID-19

Львівська МТГ готується до вакцинації від коронавірусу. Зараз триває процес формування мобільних бригад для першого етапу вакцинації, а також підготовка стаціонарних пунктів щеплень для подальших етапів вакцинації. Про це розповіла керівниця міського управління охорони здоров’я Наталія Літвінська, повідомляє прес-служба ЛМР.

«Ми опрацьовуємо дорожню карту вакцинації, формуємо мобільні бригади, які виїжджатимуть по території Львівської міської територіальної громади для вакцинації. Також працюємо над підготовкою стаціонарних пунктів щеплень», – зазначила Наталія Літвінська.

Найперше щеплення від коронавірусу отримають працівники медичних закладів, які надають стаціонарну допомогу хворим з підозрою чи підтвердженим COVID; працівники мобільних бригад вакцинації; працівники лабораторій, які проводять дослідження на виявлення коронавірусу; працівники екстреної медичної допомоги; працівники спеціалізованих закладів (інтернатні заклади, будинки для людей похилого віку) і люди, які там перебувають; військовослужбовці, які беруть участь в Операції Об'єднаних Сил.

comments powered by HyperComments