У Львові з наступного тижня почнуть модернізацію контактної мережі тролейбуса на вулиці Кульпарківській

Понеділок, 1 лютого 2021, 16:40
Роботи будуть проводитися на ділянці від вулиці Городоцької до вулиці Наукової, вони фінансуються за кредитні кошти ЄБРР
У Львові з наступного тижня почнуть модернізацію контактної мережі тролейбуса на вулиці Кульпарківській

У Львові уже з наступного тижня почнеться реконструкція тролейбусної лінії по вулиці Кульпарківській – від вулиці Городоцької до вулиці Наукової. Цей проект фінансується за кредитні кошти Європейського банку реконструкції і розвитку. Про це повідомив керівник ЛКП «Львівелектротранс» Андрій Свищо.

Керівник «Львівелектротрансу» запевняє, що роботи по модернізації контактної мережі на вулиці Кульпарківській не перешкоджатимуть руху транспорту, а тролейбуси курсуватимуть за графіком.

«На першому етапі робіт буде проведено демонтаж наявних опор та елементів контактної мережі. Опісля — влаштування фундаменту для нових опор контактної мережі, включно з улаштуванням кабельних вводів для кабелів освітлення, встановлення нових опор контактної мережі, а також заміна самої контактної мережі», – розповів Андрій Свищо.

У зв’язку із стартом робіт по модернізації контактної мережі на вулиці Кульпарківській у Львові власників мереж, які використовують опори ЛКП «Львівелектротранс» просять звернутися на підприємство для узгодження розміщення мереж на час виконання демонтажних робіт.

У зв’язку зі стартом робіт в межах проєкту «Реконструкція тролейбусної лінії на вул. Кульпарківській (від вул. Городоцької до вул. Наукової) у м. Львові», ЛКП «Львівелектротранс» просить власників мереж, що використовують їхні опори, звернутися на підприємство для узгодження розміщення мереж на час виконання демонтажних робіт. Роботи з реконструкції тролейбусної лінії від вул. Городоцької до вул. Наукової розпочнуться вже наступного тижня.

Зазначимо, що угоду на реконструкцію контактної мережі тролейбуса на вулиці Кульпарківській укладено 30 грудня 2021 року на основі проведеного міжнародного тендеру, переможцем якого стало об’єднання компаній ТзОВ «Вальво», «Магістраль Інжинірінг» зі Львова, польської компанії ТзОВ «Еле-Комп» та чеської компанії «Електротехніка». Роботи по реконструкції тролейбусної лінії фінансуватимуться за кредитні кошти Європейського банку реконструкції та розвитку.

comments powered by HyperComments