У Львові цьогоріч витратять 9 мільйонів гривень на вуличне освітлення і облаштування світлофорних об’єктів

Середа, 27 січня 2021, 13:31
Фінансування робіт із зовнішнього освітлення і облаштування світлофорних об’єктів буде здійснюватися із бюджету розвитку
У Львові цьогоріч витратять 9 мільйонів гривень на вуличне освітлення і облаштування світлофорних об’єктів

У бюджеті розвитку Львівської МТГ на 2021 рік пропонується витратити 9 мільйонів гривень на вуличне освітлення та світлофорні об’єкти. Про це повідомила заступниця міського голови Львова із питань житлово-комунального господарства Ірина Маруняк.

 «Якщо ми говоримо про об'єкти, які плануємо робити, то це є реконструкція зовнішнього освітлення. Ми передбачаємо 3 млн. грн. на об'єкт Лисиничі – Підбірці. Це об'єкт, який увійшов у Львівську МТГ. Там освітлення немає. Ми плануємо поставити 100 опор і також облаштувати світильники, підсвітивши левову частку великої дороги, для того, аби було належне освітлення.

Наступне – капітальний ремонт зовнішнього освітлення, облаштування пішохідних переходів. Ми це робимо упродовж останніх 3−4 років. Ми освітлюємо пішохідні переходи і на це у нас передбачено 5 млн грн.», – повідомила Ірина Маруняк.

Щодо світлофорів, то за словами пані Маруняк у Львові цьогоріч поза межами реконструкції вулиць встановлять лише один світлофорний об’єкт – нга вулиці Княгині Ольги.

«Зокрема, цього року ми передбачаємо будівництво одного світлофорного об'єкту – на вул. Княгині Ольги. Він потрібний, у зв’язку із тим, що на тій ділянці є ДТП і є приписи поліції про те, що там необхідно обладнати світлофорний об'єкт», – зазначила віце-мер Львова.

comments powered by HyperComments