Із вівторка у Львові звітуватимуть керівники усіх великих комунальних підприємств

Понеділок, 25 січня 2021, 11:30
Під час публічних звітів керівників великих ЛКП Департаменту житлового господарства та інфраструктури можуть бути присутні всі охочі
Із вівторка у Львові звітуватимуть керівники усіх великих комунальних підприємств

У Департаменті житлового господарства та інфраструктури Львівської міськради повідомляють, що від завтра 26 січня 2021 року розпочнуться публічні звіти керівників усіх великих комунальних підприємств, які належать до цього департаменту. Чиновники міськради запрошують послухати ці звіти представників депутатського корпусу, громадських активістів, а також усіх бажаючих. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

«Цього тижня наші великі ЛКП будуть публічно звітуватися про результати роботи у минулому році. Запрошуємо усіх охочих, зокрема депутатів Львівської міської ради, долучатись до звітів. Усі звіти плануємо транслювати онлайн», – повідомили у департаменті житлового господарства та інфраструктури ЛМР.

Першим звітуватиме керівництво ЛМКП «Львівводоканал» – звіт почнеться о 10:00 у вівторок, 26 січня 2021 року за адресою м. Львів, вул. Зелена, 64.

У середу 27 січня о 13:00 за адресою м. Львів, вул. Данила Апостола, 1 відбудуться звіти ЛКП «Львівтеплоенерго» та ЛКП «Залізничтеплоенерго».

У четвер, 28 січня 2021 року звітуватиме керівництво комунальних транспортних підприємств – Львівського комунального АТП № 1 та ЛКП «Львівелектротранс». Звіт ЛК АТП №1 почнеться об 11:00 на території підприємства на вулиці Авіаційній, 1, а звіт ЛКП «Львівелектротранс» - о 13:30 на території трамвайного депо № 1 на вулиці Городоцькій, 185.

У п’ятницю, 29 січня 2021 року відбудуться публічні звіти ЛКП «Львівавтодор» та ЛКП «Львівсвітло» - вони розпочнуться відповідно о 13:30 та о 15:30. Про місце їх проведення у Львівській міськраді не повідомили.

Зазначимо, що усі звіти керівників комунальних підприємств відбудуться у робочий час, отож потрапити на них люди, які працюють на підприємствах у першу зміну, не зможуть.

comments powered by HyperComments