Біля опівдня у Львові зупинилися трамваї, які курсують на Сихів і заблокували рух іншого транспорту

Понеділок, 18 січня 2021, 13:05
Про трамваї, що стоять на кільці «Академія мистецтв» і блокують проїзд іншого транспорту повідомив у спільноті «Варта 1» депутат ЛМР Ігор Зінкевич
Біля опівдня у Львові зупинилися трамваї, які курсують на Сихів і заблокували рух іншого транспорту

У Львові сьогодні, 18 січня 2021 року біля опівдня зупинився рух трамваїв маршрутів № 4 і 8, які курсують в сторону Сихова – про нерухомі трамваї, які стоять в районі кінцевої «Академія Мистецтв» на початку вулиці Василя Стуса повідомив у спільноті «Варта 1» депутат Львівської міської ради, засновник спільноти Ігор Зінкевич.

За словами Зінкевича, трамваї створили перешкоди в русі, тому станом на 12:15 об’їзд можливий був через вулицю Стецька.

Про причини зупинки трамвайного руху на Сихів наразі нічого не відомо. Зазначимо, що через те, що на трамвайній лінії на Сихів із порушенням державних будівельних норм та інших нормативів були збудовані посадочні платформи на зупинках висотою в 360 мм. від голівки рейки, на найбільш завантажених маршрутах № 4 і 8 не можуть курсувати вживані модернізовані трамваї «Tatra KT4DM», які завдяки сучасній електронній системі керування тяговим електроприводом є найбільш надійними. Саме тому на Сихів курсують старі, зношені трамваї «Tatra KT4SU», які часто виходять із ладу і блокують рух іншим вагонам.

 

comments powered by HyperComments