У «Львівавтодорі» звітують про реконструкцію вулиці Степана Бандери (ФОТО)

фото - Роман Балук, прес-служба ЛМР  |  П'ятниця, 15 січня 2021, 17:22
Не дивлячись на настання зими, ТзОВ «Онур Конструкціон Інтернешнл» продовжує роботи на вулиці Бандери
У «Львівавтодорі» звітують про реконструкцію вулиці Степана Бандери (ФОТО)

У ЛКП «Львівавтодор» прозвітували про хід реконструкції вулиці Степана Бандери у Львові, замовником якої виступає комунальне підприємство. Станом на 14 січня 2021 року на ділянці від вулиці Генерала Чупринки до вулиці Антоновича виконані наступні роботи: демонтаж 930 м.п. трамвайних колій; демонтаж брукованого покриття 2300 кв. м.; демонтаж тротуарної плитки 30 х 30 см – 1500 кв. м.; демонтаж кам’яних бордюрів – 450 п. м.; влаштування каналізаційного колектора діаметром 1200 мм. – 332 м .п.; влаштування водогону діаметром 225 мм. – 586 м.п., водогону діаметром 110 мм. – 39 п.м. Також влаштовано 12 каналізаційних камер та одного пожежного гідранту. Укладено 42 плити-основи під трамвайну колію типу ПК розміром 3,5 метри і 22 плити-основи довжиною 1,7 метрів. Змонтовано 25 метрів трамвайних колій.

У ЛКП «Львівавтодор» зазначають, шо реконструкція вулиці Степана Бандери триває і узимку. З огляду на погодні умови зараз підрядна організація ТзОВ «Онур Конструкціон Інтернешнл» проводить в основному земляні роботи — заміну колектора та решти комунікацій. Загалом буде відремонтовано всю вулицю, протяжність якої 1,05 км. Загальна вартість реконструкції, згідно з договором-підряду укладеним між ЛКП «Львівавтодор» та ТзОВ «Онур», — 209499990,00 грн, з яких левова частка вартості – це заміна всіх інженерних мереж, зокрема колектора і водопроводу.

«Найбільш складні з інженерного погляду роботи – це заміна каналізаційної мережі, зокрема будівництво каналізаційного колектора діаметром 1200 мм. Вже замінено більше 300 метрів колектора, і на першій ділянці – від вул. Чупринки до вул. Архітекторської, вже кладуть трамвайні плити і колію.

Зараз з огляду на погодні умови підрядник проводить лише земляні роботи, натомість прокладання дорожнього одягу призупинено», – повідомив Олексій Хміль, речник ЛКП «Львівавтодор».

comments powered by HyperComments