У Львові вчора ввечері внаслідок зіткнення легковика і мікроавтобуса постраждало четверо людей (ФОТО)

П'ятниця, 15 січня 2021, 11:01
ДТП сталася учора, 14 січня 2021 року біля 18:40 рна перехресті вулиць Шевченка і Томашівської
У Львові вчора ввечері внаслідок зіткнення легковика і мікроавтобуса постраждало четверо людей (ФОТО)

Учора надверчі, біля 18:40 на перехресті вулиць Шевченка і Томашівської у Львові сталося зіткнення легковика ВАЗ-2112 і мікроавтобуса «Мерседес-Віто». В результаті ДТП постраждало четверо осіб. Про це повідомили у ГУ Нацполіції у Львівскій області.

Як попередньо встановили правоохоронці, зіткнулись легковий автомобіль ВАЗ-2112, яким керувала 35-річна львів’янка та мікроавтобус «Мерседес Віто» під керуванням 32-річного мешканця Яворівського району. Внаслідок зіткнення тілесні ушкодження отримали водії транспортних засобів, а також двоє пасажирів легковика – мешканці Львова, віком 12 та 36 років.

За фактом слідчі відділу розслідування злочинів у сфері транспорту слідчого управління поліції Львівщини, за процесуального керівництва Львівської місцевої прокуратури №2, відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті – до трьох років обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Поліцейські розслідують обставини ДТП.

comments powered by HyperComments