До кінця січня на вулиці Хуторівці у Львові мають запрацювати іще два світлофори

Середа, 13 січня 2021, 12:54
Хоча рух автомобілів по вулиці Хуторівці відкрили іще восени минулого року, певні роботи із реконструкції тривають і досі
До кінця січня на вулиці Хуторівці у Львові мають запрацювати іще два світлофори

У ЛКП «Львівавтодор», яке є замовником ремонтних робіт на вулиці Хуторівка, тут іще тривають ремонтні роботи, які передбачені проектом. В тому числі має бути влаштовано «острівець безпеки» і введено в експлуатацію іще два світлофорних об’єкти. Окрім того на тролейбусних зупинках. Крім того додатково, за зверненням мешканців, мають бути влаштовані сходи для виходу на міст на пр. Червоної Калини. Про це повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

«Капітальний ремонт вул. Хуторівка ще не завершений, і вулиця ще не здана в експлуатацію. Згідно з проектом на вул. Хуторівка має бути облаштовано три павільйони на зупинках тролейбуса. Так, один павільйон навпроти «Шувару» вже є, а ще два павільйони, зокрема на кінцевій зупинці, будуть облаштовані весною.

Також на вулиці має працювати три світлофорних об'єкти. Знову ж таки, один навпроти «Шувару» вже працює. Ще два будуть: один на перехресті вул. Хуторівка — вул. Демнянська, а ще один — на перехресті вул. Хуторівка — вул. Чукаріна (кінцева зупинка тролейбуса). Зараз на цих об'єктах проводить роботи ПАТ «Львівобленерго» щодо підключення точок електропостачання. Ці роботи будуть завершені до кінця місяця.

Також буде облаштовано острівець безпеки на пішохідному переході поруч з перехрестям з вул. Боднарська.

Весною також буде висаджено зелені насадження і проведено благоустрій. Завершення всіх робіт, згідно з договором підряду, буде у травні цього року», – розповів Олексій Хміль, речник ЛКП «Львівавтодор».

За його словами, додатково на прохання мешканців на кінцевій зупинці тролейбуса будуть облаштовані сходи для підйому на міст на пр. Червоної Калини.

Нагадаємо, капітальний ремонт вул. Хуторівка проводить підрядна організація ТзОВ «Онур», на замовлення ЛКП «Львівавтодор». Вартість капремонту вулиці – 125 млн. грн.

Фото: Роман Балук, прес-служба Львівської міськради.

comments powered by HyperComments