UNICEF Ukraine передали Львову 251 набір для попередження COVID-19

Середа, 23 грудня 2020, 18:04
Набори містять навчально-інформаційні матеріали, за якими діти різного віку зможуть в ігровій формі вивчати заходи безпеки під час пандемії
UNICEF Ukraine передали Львову 251 набір для попередження COVID-19

До Львова прибув 251 набір підтримки у попередженні поширення COVID-19 від UNICEF Ukraine з освітньо-розважальними матеріалами на тему превенції поширення вірусу COVID-19 для дітей молодшої та старшої школи, у межах проєкту «Громада, дружня до дітей та молоді».

Такі набори, перш за все, необхідні:

— дітям, аби засвоїти важливі знання щодо поширення коронавірусної інфекції;

— вчителям, щоб вдосконалити свої знання в темі гігієни, охорони здоров'я та проводити уроки в розважальній формі.

«Перерви в освітньому процесі створюють ризики для майбутнього сьогоднішніх учнів. Ми повинні зробити все можливе для того, аби діти могли продовжувати повноцінне навчання. У тому числі, створюючи безпечні умови у школах та навчаючи дітей як можна захиститися від вірусу», – зазначила Лотта Сильвандер, голова офісу UNICEF Ukraine.

Набір підтримки у попередженні поширення COVID-19 від UNICEF Ukraine складаються з:

— розважального вмісту для дітей на тему захисту від вірусу COVID-19 — кілька настільних ігор, загадки, вікторини, розмальовки, стікер-паки;

— інформаційних матеріалів для вчителів — посібник, як розповідати дітям про нові норми гігієни «Урок про COVID-19»; календар-помічник.

Окрім цього, до наборів увійшли рекомендації для працівників щодо підтримки безпечного середовища у навчальних закладах, зокрема інформаційні матеріали з проведення дезінфекції у школах та вдома.

comments powered by HyperComments