У Львові вчора переобирали студентського мера міста

Четвер, 17 грудня 2020, 18:37
Іще на один річний термін було переобрано чинного студентського мера Львова Ольгу Дякун
У Львові вчора переобирали студентського мера міста

Учора, 16 грудня 2020 року, в актовій залі Національного університету імені Івана Франка зібрались делегати з усіх вищих навчальних закладів Львова для того, щоб обрати студентського мера на 2021 рік. Чинну очільницю Ольгу Дякун обрали головою студентської ради ще на рік. Про це повідомили у прес-службі Львівської міськради.

«Цей рік був складним і став викликом для всіх. Втім, студентській раді вдалось проробити чимало роботи та показати хороші результати. Сьогоднішні вибори студентського мера — дуже важливі і для молоді, і для міста, адже саме студенти оберуть радника міського голови на наступний рік. Тому бажаю всім зважених рішень», – заявив під час заходу заступник міського голови Львова із питань розвитку Андрій Москаленко.

Чинний студентський мер Ольга Дякун прозвітувала про роботу, виконану впродовж 2020 року. Зокрема, висловила подяку кожному, хто брав активну участь у творенні молодіжної політики міста.

«Попри всі труднощі, зумовлені пандемією, студентська рада намагалась по максимуму виконати свою роботу: ми успішно запровадили новий онлайн-формат щорічної молодіжної сесії, яку організовували спільно з Управлінням молодіжної політики, брали участь у масштабній всеукраїнській акції «Зробимо Україну чистою» від міжнародної ініціативи «Let's do it, Ukraine», на День студента вдалось зберегти традицію – нагородити найактивнішу молодь міста, одягнути головних львівських охоронців, левів перед міською радою, у студентські мантії та багато іншого. Дякую всім учасникам студентської ради за роботу, терпіння та оптимізм», – розповіла Оля Дякун.

У голосуванні за обрання нового студентського мера взяло участь більше 30 делегатів з ВНЗ Львова. Одноголосно вирішили, що каденцію чинного студентського мера буде продовжено ще на один рік.

У свою чергу Ольга Дякун розповіла про плани розвитку студентської ради на 2021 рік: «Ми обрали декілька основних напрямків роботи, зокрема розвиток структури студентської ради та проєктна діяльність. Також хочемо зосередити ще більше уваги на напрацюваннях зовнішніх зв’язків студентської ради, задля подальших позитивних змін».

comments powered by HyperComments