Львівська міська рада визначилась з документами під грифом «Для службового користування»

Вівторок, 8 грудня 2020, 19:24
Львівська міська рада Розпорядженням №495 від 4 листопада 2020 року визначила перелік відомостей, котрі вважатимуться службовою інформацією та котрим надається гриф «Для службового користування»
Львівська міська рада визначилась з документами під грифом «Для службового користування»

Розпорядження міським головою Андрієм Садовим було ухвалено відповідно до постанови №736 Кабінету Міністрів України від 19 жовтня 2016 року, про це пише львівське інтернет-видання «Leopolis.news».

Зокрема, до відомостей «Для службового користування», в частині житлового-комунального господарства, будуть віднесені відомості про координати джерел водозабору, фактичні об’єми запасів, відомості про координати об’єктів теплопостачання, газопостачання та електропостачання, тощо.

Варто зазначити, гриф «для службового користування» можуть отримати будь-які відомості про зміст угод та договорів, однією зі сторін яких є виконавчий орган міської ради, котрі за домовленістю сторін вважаються службовими.

У сфері транспорту гриф «Для службового користування» отримає інформація про найменування, обсяги, систему забезпечення безпеки перевезень спеціальних вантажів.

У сфері охорони здоров’я службовою інформацією вважатимуться дані про обсяги заготівлі донорської крові та її препаратів станціями переливання крові, котрі не належать до державної таємниці.

Службовою інформацією також вважатимуться аналітичні матеріали стосовно перспектив нарощення експорту традиційних товарів підприємств, що розташовуються на території міста. Окрім того гриф «Для службового користування» отримають відомості про складські запаси комплектуючих виробів і готової продукції підприємств, технічні завдання на виконання науково-дослідних та дослідно-конструкторських робіт, технічні завдання на продукцію, тощо.

Чимало відомостей, що стосуються зв’язку, цивільного захисту населення, охорони державної таємниці, мобілізаційної та оборонної роботи,  картографічні відомості, а також інформація щодо антитерористичної діяльності, згідно рішення будуть віднесені до такої, що вважатиметься службовою та отримає гриф «Для службового користування».

Варто зазначити, згідно із розпорядженням керівники виконавчих органів Львівської міської ради повинні забезпечити впорядкування роботи з документами, що, згідно переліку, містять службову інформацію.

Контроль за виконанням  розпорядження Андрій Садовий залишив за собою.

comments powered by HyperComments