На вулиці Степана Бандери у Львові уже укладають плити під трамвайну колію

Вівторок, 8 грудня 2020, 15:02
Реконструкція триває на ділянці від вулиці Генерала Чупринки до вулиці Антоновича
На вулиці Степана Бандери у Львові уже укладають плити під трамвайну колію

Хід реконструкції вулиці Степана Бандери у Львові прокоментував заступник директора Департаменту житлового господарства та інфраструктури Львівської міськради.

«На вул. С. Бандери підрядник прокладає основний каналізаційний колектор, діаметром 1200 мм. Вже прокладено 280 м. Роботи паралельно відбуваються у двох місцях. Також вже проклали 530 м магістрального водогону та облаштовано 12 каналізаційних камер. Від вул. Чупринки вже облаштовують дорожній одяг і прокладають трамвайні плити. Роботи рухаються за графіком», – заявив чиновник.

Загалом буде відремонтовано всю вулицю, протяжність якої 1,05 км. Загальна вартість реконструкції згідно з договором підряду, укладеним між ЛКП «Львівавтодор» та ТзОВ «Онур», — 209,5 млн грн, з яких левова частка — це заміна всіх інженерних мереж, зокрема колектора й водопроводу. Проектно-кошторисна документація на реконструкцію вул. С. Бандери була розроблена у 2020 році проектною організацією ТзОВ «ТрамДорПроект» на замовлення ЛКП «Львівавтодор».

Роботи на об'єкті поділено на три етапи. Перший етап – від вул. Чупринки до вул. Антоновича, другий – від вул. Антоновича до вул. Героїв УПА, третій –  від вул. Героїв УПА до вул. Городоцької.

Фото – прес-служба Львівської міської ради.

comments powered by HyperComments