У Львові на вулиці Богдана Хмельницького завершили асфальтування ділянки від вулиці Механічної до вулиці Олійної

Вівторок, 8 грудня 2020, 10:05
Вулицю Богдана Хмельницького реконструюють на ділянці від вулиці Промислової до вулиці Липиснького, роботи завершаться у 2021 році
У Львові на вулиці Богдана Хмельницького завершили асфальтування ділянки від вулиці Механічної до вулиці Олійної

У Львові завершили укладання асфальтового покриття проїзної частини ділянки вулиці Богдана Хмельницького від вулиці Механічної до вулиці Богдана Хмельницького. Про це повідомила прес-служба Львівської міськради із посиланням на заступника директора Департаменту житлового господарства та інфраструктури Львівської міської ради Андрія Білого.

«На вул. Б. Хмельницького вже виконано дуже великий об'єм робіт. Ще влітку ми відкрили проїзд від вул. Опришківської до вул. Механічної. Було зроблено освітлення, замінено всі комунікації і нанесено всі шари асфальту. Тобто ця частина вже зроблена на всі 100%.

А вкінці листопада розпочали стелити нижні шари асфальту на відрізку від вул. Механічної до вул. Олійної. Зараз цей відрізок вже повністю заасфальтовано і нанесено верхній шар асфальту також.

Залишається ще завершити хідники, освітлення, розмітку, озеленення», – зазначив чиновник.

Загалом вул. Б. Хмельницького ремонтуватимуть на ділянці від вул. Промислової до вул. Липинського. Об'єкт буде перехідним і повністю роботи завершать у 2021 році. Роботи на вул. Б. Хмельницького виконує ТзОВ «Онур Конструкціон Інтернешнл». Загальна вартість виконання робіт, згідно з договором-підряду, укладеним між ЛКП «Львівавтодор» та ТзОВ «Онур Конструкціон Інтернешнл», – 175,4 млн грн. Проект капремонту вулиці Богдана Хмельницького розробило ЛКП «Інститут просторового розвитку».

comments powered by HyperComments