У Львові нарешті відкрили рух по вулиці Личаківській в напрямку Винник

Понеділок, 7 грудня 2020, 16:04
Підрядна організація – одеська компанія «Автомагістраль-Південь» завершила укладку асфальту на проїзній частині, до цього об’їзд відбувався по Тракту Глинянському
У Львові нарешті відкрили рух по вулиці Личаківській в напрямку Винник

У Львові нарешті відкрили проїзд по вулиці Личаківській в напрямку Винник – на ділянці від вулиці Букової до в’їзду в місто Винники проводився капітальний ремонт вулиці і весь транспорт їхав в об’їзд по вулиці Тракт Глинянський та через село Лисиничі. Протягом 5 – 6 листопада 2020 року підрядна компанія ТзОВ «Автомагістраль-Південь» постелила верхній шар асфальту і сьогодні вулиця Личаківська уже відкрита для проїзду транспорту. Про це із посиланням на заступника директора Департаменту житлового господарства та інфраструктури Львівської міськради Андрія Білого повідомила прес-служба мерії.

За словами Андрія Білого, роботи по капремонту вулиці Личаківської на ділянці від дріжджового заводу «Ензим» до вул. Букової тривають – на об’єкті працює техніка, оскільки залишається доробити хідники, благоустрій та ін.

«На вихідних ми повністю перекривали рух на вул. Личаківській на ділянці від «Ензиму» до вул. Букової, щоб якісно нанести останній шар асфальтного покриття. Роботи вчора завершили, відповідно вулиця відкрита для проїзду транспорту. Але техніка ще працює на об'єкті, тому місцями треба її оминати.

Зараз більш активно починають замощувати хідники, завершують встановлення бар'єрного огородження в частині лісу, завершують освітлення, розмітку і благоустрій», – заявив Андрій Білий.

Зазначимо, що замовником капітального ремонту вулиці Личаківської на ділянці довжиною біля 4 кілометрів виступило ЛКП «Львівавтодор». Підрядника було визначено на відкритому тендері у системі «Прозорро». Загальна вартість виконання робіт, згідно з договором підряду, укладеним між ЛКП «Львівавтодор» та ТзОВ «Автомагістраль-Південь», – 160,3 млн грн.

Додамо, що у липня поточного року керівниця ЛКП «Львівавтодор» Оксана Єстеферова заявляла, що ремонт вулиці Личаківської буде завершений до кінця літа, проте роботи затягнулися до грудня.

comments powered by HyperComments