У Львові на Сихові на трамвайній колії учора загинула літня жінка

Неділя, 6 грудня 2020, 09:21
Дорожньо-транспортна пригода із летальним кінцем за участю 79-річної жінки сталася на зупинці «Дитяча поліклініка» на проспекті Червоної Калини
У Львові на Сихові на трамвайній колії учора загинула літня жінка

Учора, 5 грудня 2020 року, після того, як почало сутеніти – о 17:40 на проспекті Червоної Калини на трамвайній зупинці «Дитяча поліклініка» стався трагічний випадок в результаті якого загинула 79-річна жінка. Про це повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

Повідомляється, що літня жінка вийшла на зупинці із трамвая, який прямував до центру маршрутом № 8. За офіційною версією жінка не втримала рівновагу і впала на трамвайні колії і смертельно травмувалася.

Прибувши на місце події, медики констатували смерть.

У прес-службі Львівської міськради зазначили, що обставини події з’ясовують. За фактом події у ЛКП «Львівелектротранс» призначене службове розслідування.

Зазначимо, що учора в соцмережах з’явилися дописи очевидців, у яких стверджувалося, що старша жінка на Сихові потрапила під колеса трамвая.

Із світлини, яка опублікована прес-службою Львівської міськради, видно, що посадочні платформи трамвайної зупинки, на якій сталася трагедія, не мають спеціального освітлення, отож очевидно, що водій не бачить добре, як відбувається посадка-висадка пасажирів.

Як уточнили сьогодні, 6 листопада 2020 року, у Департаменті цивільного захисту Львівської обласної державної адміністрації, жінка таки загинула через наїзд на неї трамвайного вагона.

"На зупинці громадського транспорту, трамвай № 8 під керуванням мешканця міста Львова 1973 року народження, здійснив наїзд на пішохода, мешканку міста Львова 1941 року народження, як від отриманих травм загинула на місці", - йдеться у повідомленні Департаменту цивільного захисту.

comments powered by HyperComments