Більшість у Львівській міськраді хоче бачити секретарем представника «Свободи»

П'ятниця, 4 грудня 2020, 16:25
Фракції «Європейська Солідарність», «Варта» та «Свобода» вимагають в Андрія Садового висунути на посаду секретаря Львівської міськради Маркіяна Лопачака
Більшість у Львівській міськраді хоче бачити секретарем представника «Свободи»

Опозиційна до міського голови Львова Андрія Садового більшість у Львівській міськраді, представлена фракціями «Європейської Солідарності», «Варти» та «Свободи» вимагають від мера висунути на посаду секретаря ради представника фракції ВО «Свобода» Маркіяна Лопачака. Про це йдеться у зверненні трьох фракцій, яке сьогодні, 4 грудня 2020 року було оголошено на урочистому сесійному засіданні Львівської міськради, про що писала «Справжня Варта».

«Минулого тижня Андрій Садовий офіційно звернувся до фракції ЄС, щоб ми запропонували кандидатуру на посаду секретаря ради.

Фракція ЄС разом із більшістю депутатів Львівської міськради підписали меморандум про співпрацю. Разом ми запропонували кандидатуру на посаду секретаря ради – депутата Маркіяна Лопачака.

Просимо міського голову прийняти рішення більшості депутатів, не гаяти часу і висунути Маркіяна Лопачака на посаду секретаря Львівської міської ради вже на сьогоднішньому пленарному засіданні.

Мер Львова неодноразово заявляв, що готовий до конструктивної роботи. Сьогодні ми побачимо, чи щирими були його слова», – йдеться у зверненні трьох фракцій.

Зауважимо, що перед другим туром виборів міського голови з’явилася інформація про те, що секретарем Львівської міської ради може стати лідер ГО «Варта 1» Ігор Зінкевич, який у минулому скликанні ЛМР перебував у фракції «Українське об’єднання патріотів – УКРОП». Цю інформацію, зокрема, поширив близький до політичної «кухні» громадський активіст Святослав Товстига, радник екс-міністра інфраструктури України Володимира Омеляна.

comments powered by HyperComments