У Садового обіцяють до кінця року повністю завершити ремонтні роботи на вулицях Личаківській і Чернівецькій у Львові

П'ятниця, 27 листопада 2020, 15:18
Про хід реконструкції великих магістральних вулиць міста розповіла керівниця ЛКП «Львівавтодор» Оксана Єстеферова
У Садового обіцяють до кінця року повністю завершити ремонтні роботи на вулицях Личаківській і Чернівецькій у Львові

ЛКП «Львівавтодор» у Львові є замовником проектування і реконструкції основних магістральних вулиць. Зараз на замовлення цього підприємства у Львові тривають роботи із реконструкції та капітального ремонту таких вулиць: Богдана Хмельницького, Личаківської, Чернівецької, Тараса Шевченка та Степана Бандери. За словами керівниці ЛКП «Львівавтодор» Оксани Єстеферової, до кінця року буде повністю завершена реконструкція вул. Чернівецької і капітальний ремонт вул. Личаківської. Крім того цьогоріч завершать роботи і відкриють для проїзду транспорту вул. Шевченка – на відрізку від вул. Хорватської до вул. Ярослава Мудрого, і вул. Богдана Хмельницького – на відрізку від вул. Механічної до вул. Олійної. Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

 «До кінця року буде відкрита для проїзду частина вул. Богдана Хмельницького – від вул. Механічної до вул. Олійної, і вул. Шевченка – від вул. Хорватської до вул. Ярослава Мудрого. На відтинку останньої, зокрема, підрядник вже виконує мощення, а також завершив заміну інженерних мереж.

Окрім того, до кінця року будуть повність завершені роботи на вул. Личаківській і відновлено рух транспортну на двох смугах.

Вул. Чернівецька вже відкрита для проїзду, але залишається доробити благоустрій, освітлення, розмітку й озеленення.

Натомість на вул. Степана Бандери інтенсивно виконують роботи із заміни інженерних мереж. Від вул. Генерала Чупринки в напрямку до вул. Антоновича прокладають колектор і водогін, а орієнтовно на відтинку 100 м уже монтують дорожнє полотно під трамвайні плити», – розповіла Оксана Єстеферова, директорка ЛКП «Львівавтодор».

Зазначимо, що влітку цього року Оксана Єстеферова прогнозувала, що капітальний ремонт вулиці Личаківської вдасться завершити до початку осені. Але ремонтні роботи затягнулися, оскільки виникла необхідність у каналізуванні будинків, прилеглих до вулиці Личаківської. Додамо, що ремонтом вулиці Личаківської займається компанія ТзОВ «Автомагістраль-Південь» із Одеси, а реконструкцією вулиці Чернівецької – ТзОВ «Вельт-капітал».
 

comments powered by HyperComments