У Львові на вулиці Богдана Хмельницького уже укладають асфальт на ділянці від вулиці Механічної до вулиці Олійної

П'ятниця, 27 листопада 2020, 13:33
Зараз підрядник – турецька компанія ТзОВ «Онур» укладає нижній шар асфальту
У Львові на вулиці Богдана Хмельницького уже укладають асфальт на ділянці від вулиці Механічної до вулиці Олійної

У Львові триває реконструкція вул. Богдана Хмельницького. Масштабні будівельні роботи відбуваються на ділянці від вул. Механічна до вул. Олійна. Зокрема, сьогодні підрядна організація «Онур» стелить перший, нижній шар асфальту на цьому відрізку. Про це повідомляють у прес-службі Львівської міськради.

Загалом вул. Богдана Хмельницького ремонтуватимуть на ділянці від вул. Промислова до вул. Липинського. Вартість робіт – 175,4 млн грн. Об'єкт є перехідним, і повністю роботи тут завершать у 2021 році.

«На вул. Богдана Хмельницького вже виконано дуже великий об'єм робіт. Ще влітку ми відкрили проїзд від вул. Опришківської до вул. Механічної. Було зроблено освітлення, замінено всі комунікації і нанесено всі шари асфальту. Тобто ця частина вже зроблена на всі 100%.

Зараз триває другий етап ремонт вул. Богдана Хмельницького – від вул. Механічної до вул. Олійної. На цій ділянці підрядник вже замінив всі комунікації, зокрема колектори, здійснив всі перепідключення, провів роботи з облаштування конструктивних шарів (пісок, щебінь) під асфальтування і стелить нижній шар асфальту.

Завтра будемо тестово подавати напругу в наші опори електромереж, облаштовувати тротуари і, за сприятливих погодних умов, будемо стелити фінішний шар асфальту. Після завершення всіх робіт цей відрізок буде відкритий для проїзду. Плануємо його відкрити в грудні», – повідомила Оксана Єстеферова, директорка ЛКП «Львівавтодор».

За її словами, вул. Б. Хмельницького – це перехідний об'єкт. Згідно з проектом роботи мали б тривати 28 місяців. Однак підрядник якісно організував роботи і завершить їх значно швидше, але вже наступного року.

«На вул. Богдана Хмельницького в дуже поганому стані комунікації, тому основна складність робіт – це заміна каналізаційного колектора, водогонів тощо. На відрізку, який сьогодні асфальтуємо, всі мережі замінено на нові. Сьогодні плануємо повністю прокласти нижній шар асфальту, а завтра, за сприятливих погодних умов, будемо стелити основний, верхній шар», –  зауважив Дмитро Ярема, інженер ТзОВ «Онур»..

comments powered by HyperComments