Львівські надзвичайники допомогли лікарям потрапити у квартиру, де перебувала літня жінка, яку розбив інсульт

Понеділок, 23 листопада 2020, 14:51
Рятувальникам довелося застосовувати спеціальне обладнання, щоб медики могли увійти у квартиру хворої
Львівські надзвичайники допомогли лікарям потрапити у квартиру, де перебувала літня жінка, яку розбив інсульт

Вчора, 22 листопада, о 14:12 до рятувальників надійшло повідомлення про те, що в м. Львові на вул. Кульпарківська лікарі не можуть потрапити у квартиру, де медичної допомоги потребує жінка 1942 року. Про це повідомили у прес-службі ГУ ДСНС у Львівській області.

Квартира, де перебувала хвора, розташована на дванадцятому поверсі чотирнадцятиповерхового житлового будинку. Її власниця 1942 року народження, яка потребувала медичної допомоги, самостійно не могла відчинити двері лікарям.

До місця виклику негайно виїхали рятувальники 4-ої Державної пожежно-рятувальної частини м. Львова. На момент прибуття рятувальників до місця виклику, з-за дверей квартири було чути стогін.

Пожежно-рятувальним відділенням за допомогою бензоріза проводились роботи по відкриванню дверей та надано доступ працівникам поліції та швидкої допомоги для потрапляння в квартиру, де знаходилась власниця квартири.

Після огляду потерпілої медиками та з попереднім діагнозом інсульт рятувальники транспортували хвору до карети швидкої для подальшої госпіталізації в Клінічну лікарню швидкої медичної допомоги м. Львова.

comments powered by HyperComments