Депутат Львівської міськради від УГП Ігор Дякович підтримав Олега Синютку не дивлячись на позицію партії

П'ятниця, 20 листопада 2020, 16:32
Про свій вибір у другому турі депутат Львівської міськради Ігор Дякович написав на своїй сторінці у соцмережі «Фейсбук»
Депутат Львівської міськради від УГП Ігор Дякович підтримав Олега Синютку не дивлячись на позицію партії

Українська Галицька партія не подолала 5% прохідний бар’єр на виборах до Львівської міської ради, відповідно вона не буде мати своїх представників у новому скликанні. Кандидатом від УГП на посаду міського голови Львова була депутатка ЛМР Юлія Гвоздович, але вона набрала незначну кількість голосів львів’ян.

Щодо підтримки кандидатів у другому турі виборів, то керівництво Української Галицької партії не підтримало ані Садового, а ні Синютку, хоча експерти кажуть, що верхівка УГП скоріше прихильна до Садового.

Попри позицію керівництва УГП, депутат Ігор Дякович, який представляв «галичан» у минулому скликанні Львівської міськради, підтримав Олега Синютку.

«Я на цих виборах вирішив підтримати Олега Синютку. Причини прості:

1. Він людина слова. Принаймні ті домовленості та обіцянки, які були у нас впродовж його роботи у ЛОДА були дотримані і люди отримали результат.

2. Я хочу змін. Змін у владі мого міста. Я не можу спрогнозувати як буде працювати пан Синютка на посаді голови Львівської ОТГ, але це буде щось інше.

3. Я був не кількох зустрічах із паном Синюткою в дворах свого рідного Франківського району. І наші думки, стосовно, ремонтів, реконструкцій, облаштувань просторів – дуже схожі. Практично в унісон. Люди тут йому повірили, адже він не боявся із ними говорити і їх чути», – написав зокрема Ігор Дякович.
 

comments powered by HyperComments