У Львові завершили асфальтування проїзної частини на вулиці Чернівецькій

П'ятниця, 20 листопада 2020, 15:13
Підрядник іще має завершити благоустрій, нанести розмітку, встановити постійні дорожні знаки. Ці роботи триватимуть до кінця року
У Львові завершили асфальтування проїзної частини на вулиці Чернівецькій

У Львові триває реконструкція вулиці Чернівецької – проїзна частина повністю заасфальтована: для руху транспорту відкриті обидві смуги. Про це повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

Як повідомили у ЛКП «Львівавтодор», підрядник – ТзОВ «Вельт-Капітал» завершив асфальтування вул. Чернівецької. Станом на зараз вулиця повністю відкрита для руху транспорту. Однак ще залишається виконати роботи з благоустрою, нанести розмітку, встановити постійні дорожні знаки, облаштувати вуличне освітлення та ін. Виконати всі роботи планують до кінця року.

 «У середу і четвер відбулося асфальтування вул. Чернівецької останнім, фінішним шаром асфальту. Тішить, що підрядник встиг це зробити ще до морозів. Зараз транспорт курсує вже на обох смугах. Завершити всі роботи плануємо до кінця року», – розповів Андрій Білий, заступник директора департаменту житлового господарства та інфраструктури ЛМР.

За інформацією ЛКП «Львівавтодор», відповідно до укладеного договору-підряду, ТзОВ «Вельт-Капітал» має ще виконати роботи з благоустрою, нанести розмітку, встановити постійні дорожні знаки, облаштувати вуличне освітлення та ін. Зараз підрядник встановлює антипаркувальні стовпці та опори для освітлення.

Нагадаємо, проект реконструкції вул. Чернівецької розробило ЛКП «Інститут просторового розвитку». Замовник робіт ЛКП «Львівавтодор», виконавець – підрядна організація ТзОВ «Вельт-Капітал». Вартість робіт – 89,9 млн грн.

comments powered by HyperComments