У Львові на вулиці Чернівецькій укладають останній шар асфальту

Середа, 18 листопада 2020, 18:51
Повністю завершити ремонт вулиці Чернівецької обіцяють до кінця 2020 року за умови сприятливої погоди
У Львові на вулиці Чернівецькій укладають останній шар асфальту

У Львові триває ремонт вулиці Чернівецької. Сьогодні підрядник ТзОВ «Вельт-Капітал» стелить останній, третій шар асфальту на проїзній частині. За сприятливих погодних умов повністю завершити ремонт вулиці планують до кінця року, натомість для руху транспорту вул. Чернівецьку можуть відкрити швидше. Про це повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

 «Станом на сьогоднішній день на вул. Чернівецька замінено всі комунікації, постелено перші шари асфальту на правій і лівій частині вулиці, а сьогодні підрядник стелить останній, третій, шар асфальту.

Отож, вулиця Чернівецька вже набирає завершального вигляду. За сприятливих погодних умов, повністю ремонт вулиці плануємо завершеним до кінця року, натомість для руху транспорту вулиця може бути відкрита швидше», – повідомили у ЛКП «Львівавтодор». Проект реконструкції вул. Чернівецької розробило ЛКП «Інститут просторового розвитку». Замовник робіт ЛКП «Львівавтодор», виконавець – підрядна організація ТзОВ «Вельт-Капітал». Вартість робіт – 89,9 млн грн.

comments powered by HyperComments