У Львові при реконструкції вулиці Бандери уже замінили 135 метрів каналізаційного колектора і півкілометра водогону

Середа, 18 листопада 2020, 15:18
Про хід робіт із реконструкції вулиці Степана Бандери повідомили у ЛКП «Львівавтодор»
У Львові при реконструкції вулиці Бандери уже замінили 135 метрів каналізаційного колектора і півкілометра водогону

Станом на 18 листопада 2020 року під час реконструкції вулиці Степана Бандери у Львові, протяжність якої 1,05 км., уже замінили 135 метрів каналізаційного колектора і 477 метрів водогону. Загальна вартість реконструкції вулиці – 209,5 млн. грн. Про це із посиланням на ЛКП «Львівавтодор» повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

«На сьогодні на вул. С. Бандери іде інтенсивна заміна інженерних мереж. Найбільш складні з інженерного погляду роботи – це заміна каналізаційної мережі, зокрема будівництво каналізаційного колектора діаметром 1200 мм. Вже замінено 135 м колектора і облаштовано 8 колодязів. Також вже замінено 477 м водопроводу діаметром 225 мм.

Також у зв’язку ремонтними роботами на вул. Японській організовано двосторонній рух транспорту. Тому просимо вибачення за тимчасові незручності у мешканців цієї вулиці», – повідомив Олексій Хміль, прессекретар ЛКП «Львівавтодор».

Нагадаємо, проектно-кошторисна документація на реконструкцію вул. С. Бандери була розроблена у 2020 році проектною організацією ТзОВ «ТрамДорПроект» на замовлення ЛКП «Львівавтодор».

Роботи на об'єкті поділено на три етапи. Перший етап – від вул. Чупринки до вул. Антоновича, другий – від вул. Антоновича до вул. Героїв УПА, третій – від вул. Героїв УПА до вул. Городоцької.

comments powered by HyperComments