У Львові знову запровадили тролейбусний маршрут, який курсуватиме від вулиці Ряшівської до Автовокзалу

Середа, 18 листопада 2020, 09:42
У кінці жовтня звиклий для людей маршрут № 23 «Ряшівська – Автовокзал» скерували до ринку Шувар по Хуторівці
У Львові знову запровадили тролейбусний маршрут, який курсуватиме від вулиці Ряшівської до Автовокзалу

Від сьогодні, 18 листопада 2020 року у Львові почав курсувати новий тролейбусний маршрут № 23а «вул. Ряшівська – Автовокзал». Його запуск учора анонсував директор ЛКП «Львівелектротранс» Андрій Свищо.

За словами керівника  ЛКП «Львівелектротранс» Андрія Свищо, тролейбусний маршрут №23а курсуватиме за маршрутом: вул. Ряшівська, вул. Патона, вул. Виговського, вул. Володимира Великого, вул. Тролейбусна, вул. Рубчака, вул. Стрийська, вул. Вернадського (Автовокзал) та у зворотному напрямку.

«В листопаді цього року ми успішно завершили навчання чергових груп водіїв трамваїв та тролейбусів. Відтак, на численні прохання львів'ян було прийнято рішення – відновити сполучення на Автовокзал з району вулиці Ряшівської. Робимо це шляхом створення нового тролейбусного маршруту № 23а. Водночас, маршрут № 23 продовжує курсувати у звичному режимі на вулицю Хуторівку до ринку Нижній Шувар», – підкреслив Андрій Свищо.

Зазначимо, що до кінця жовтня тролейбусний маршрут № 23 курсував за маршрутом «вул. Ряшівська – Автовокзал», але після того, як було збудовано нову тролейбусну лінію по вулиці Хуторівці, цей маршрут перескерували до ринку «Шувар» по новій лінії. Незрозуміло, для чому міська влада не змогла знайти новий номер для маршруту «Автовокзал – Ряшівська», адже не використовуються для позначення тролейбусних маршрутів такі числа, як 20, 21, 26, 28.

comments powered by HyperComments