У Львові на Замарстинові десятки людей чекають трамвая «дев’ятку»

Понеділок, 9 листопада 2020, 15:40
Світлини, на яких видно велике скупчення пасажирів на трамвайних зупинках вздовж вулиці Замарстинівської, опублікував громадський активіст Святослав Товстига
У Львові на Замарстинові десятки людей чекають трамвая «дев’ятку»

Сьогодні на трамвайних зупинках вздовж вулиці Замарстинівської спостерігалося велике скупчення пасажирів, які чекали на трамвай 9-го маршруту, який навіть у ранкові «години пік» курсував із інтервалом біля 20 хвилин. Ці скупчення пасажирів сфотографував і виклав світлини на своїй сторінці в соціальній мережі «Фейсбук» громадський активіст, керівник ГО «За якісний транспорт» Святослав Товстига.

«Той момент коли в ранковий пік розрив між трамвайними вагонами що курсують на маршруті 9, складає більше 20 хвилин», – написав Святослав.

Зазначимо, що до кінця 2017 року, коли вулицю Замарстинівську закрили на реконструкцію, до кінцевої зупинки «вул. Торф’яна» курсували вагони трамвайних маршрутів № 4 і 5 до Академії мистецтв та Аквапарку «Пляж». У 2018 році на Замарстинівську було скеровано трамвайний маршрут № 9, який курсує через вулиці Вітовського, Івана Франка та Підвальну і систематично там простоює у дорожніх заторах. Зазначимо, що на маршруті № 5 «Аквапарк – вул. Торф’яна» могли б курсувати вживані модернізовані трамвайні вагони із Берліна, адже по трасі цього маршруту немає підвищених платформ, збудованих із відхиленнями від ДБН.

Фото – Святослав Товстига.
 

comments powered by HyperComments