У Львові ресторатори у середу пікетуватимуть Львівську ОДА

Понеділок, 9 листопада 2020, 15:03
Власники ресторанів вимагають скасування карантинних обмежень на роботу закладів харчування
У Львові ресторатори у середу пікетуватимуть Львівську ОДА

11 листопада 2020 року ресторатори Львова та Львівщини планують пікетувати Львівську обласну державну адміністрацію. Початок акції протесту – об 10:00. Рестораторами Львова та області не подобаються нові карантинні обмеження, які планує запровадити уряд.

Власники ресторанів категорично заперечують введення «карантину вихідного дня», а також вимагають скасування усіх обмежень на роботу ресторанів. Окрім того вони вимагають введення мораторію на перевірки і скасування «незаконних» протоколів. Крім того, ресторатори вимагають скасування на час дії карантинних обмежень місцевих та державних податків та зборів.

Окрім того, ресторатори вимагають грошової компенсації кожному працівникові, який втратив дохід за час карантину, а також прямої грошової компенсації кожному бізнесу, який втратив дохід за час карантину.

Крім того, ресторатори вимагатимуть скасування «неадекватних» карантинних вимог і висуватимуть іще низку карантинних вимог.

Зазначимо, що останнім часом на Львівщині виявляють від 300 до понад 500 випадків COVID-19 щодня, так само щодня помирає від COVID-19 не менше 10 мешканців регіону. Станом на ранок 9 листопада в лікарнях регіону перебуває 2150 «ковідних» пацієнтів. Заклади громадського харчування, де у закритих приміщеннях відвідувачі знаходяться без масок, можуть бути осередками розповсюдження коронавірусної інфекції.

comments powered by HyperComments