Два будинки у Львові залишилися на без газу і електропостачання

П'ятниця, 6 листопада 2020, 19:49
Йдеться про будинки за адресами вул. Городоцька 168 і 168а. Ці будинки є на балансі концерну «Хлібпром»
Два будинки у Львові залишилися на без газу і електропостачання

Два будинки у Львові – на вулиці Городоцькій 168 і 168а ось уже кілька днів залишаються без електро- та газопостачання. Про це повідомила у фейсбук-спільноті «Варта 1» мешканка Тіна Гавал. За словами жінки, у будинках ось уже 5 день немає електропостачання, а газ відімкнули із 10 квітня 2020 року.

«Доброго дня! Звертається до Вас мешканка м. Львова.

Хочу поділитися з Вами проблемою, з якою стикнулися мешканці будинків, що знаходяться за адресою м. Львів, вул. Городоцька 168 та 168а.

На сьогоднішній день ми знаходимося без електроенергії, ситуація ускладнюється тим, що у наших будинках з 10.04.2020 року нам було припинено подачу газу. Вже п’яту добу ми не маємо змоги просто нагодувати дітей.

Всі звернення до місцевих органів, депутатів та телебачення не дало жодних результатів. Місцева влада ніяких кроків, щодо вирішення наших проблем не робить. Зважаючи на те, в яких умовах живуть літні люди та маленькі діти Ви наша остання надія на вирішення цієї проблеми. З повагою жителі міста Львова!», – написала Тіна Гавал у фейсбук-спільноті «Варта 1».

У коментарях Тіна Гавал зазначила, що балансоутримувачем будинків по вулиці Городоцькій, 168 і 168а у Львові є приватний концерн «Хлібпром».

comments powered by HyperComments