Сьогодні вночі у Львові на вулиці Хуторівка, яку недавно реконструювали, загинула жінка-водій

П'ятниця, 6 листопада 2020, 10:02
Жінка не впоралася із керуванням і авто врізалося у опору електромереж
Сьогодні вночі у Львові на вулиці Хуторівка, яку недавно реконструювали, загинула жінка-водій

У Львові сьогодні уночі, біля 02:20 на вулиці Хуторівка, яку недавно реконструювали, у ДТП загинула водійка-львів’янка. Про це повідомили в Управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення ЛМР.

Повідомляється, що водійка легкового автомобіля не впоралася із керуванням і допустила зіткнення із опорою електричних мереж. Внаслідок зіткнення водійка автомобіля загинула на місці події. Обставини події встановлюють.

Зазначимо, що на вулиці Хуторівці під час її реконструкції встановлено металеві опори електромереж і контактних мереж тролейбуса. Зіткнення автомобіля із такими опорами, як правило, має фатальні наслідки для автомобіля, його водія та пасажирів. В той же час, залізобетонні армовані опори, які застосовувалися за часів СРСР і продовжують застосовуватися зараз, як правило руйнуються під час зіткнення і завдають менше шкоди автомобілям і їх керманичам і пасажирам. Для прикладу, у зіткненні із залізобетонною електроопорою, яке відбулося на Сихові, водій автомобіля майже не постраждав.

comments powered by HyperComments