У Львові зловмисники спробували пошкодити новий фонтан перед Оперою

Понеділок, 2 листопада 2020, 15:25
На верхній поверхні фонтану невідомі розлили технічну оливу, мерія планує звернутися в поліцію
У Львові зловмисники спробували пошкодити новий фонтан перед Оперою

Невідомий зловмисник намагався пошкодити новий фонтан перед Львівською Оперою – на верхню поверхню фонтану було розлито технічну оливу. Про це повідомили у прес-службі Львівської міськради із посиланням на Галицьку районну адміністрацію.

Повідомляється, що розлиття технічної оливи помітили працівники, які обслуговують новий фонтан. Олива встигла просочитися у середину технічного приміщення, але фільтри її вловили. За фактом розлиття масла на частині площі фонтану буде скеровано звернення в поліцію.

«Розлиття технічного масла на верхній поверхні нового фонтану біля Оперного театру розцінюємо як спробу пошкодити фонтан. Масло було розлито так, що воно просочилося в середину. Однак завдяки спеціально встановленим фільтрам його виловили, і воно не пошкодило обладнання, розташоване в технічному приміщенні (під землею)», – розповів Андрій Зозуля, голова Галицької РА.

Зазначимо, що новий «сухий» фонтан на площі перед Львівською Оперою почав працювати 22 жовтня 2020 року. Його спорудили за проектом київських архітекторів за фінансової підтримки благодійного фонду «Сокар Благо».

comments powered by HyperComments